husmorstips logo

Städa smart utan dyra produkter

Önskar du också städhjälp hemma?


Att unna sig städhjälp blir allt vanligare. Har du också anlitat en eller är du på gång? Vad behöver du hjälp med, är det städning i hemmet eller för ett företag? Omfattande eller standard?

Har du beslutat dig för att anlita städhjälp, äntligen? Troligen har många i din vänskapskrets tagit beslutet för länge sedan. För vissa tar det emot att släppa in främlingar i hemmet. Kanske känns det som om du borde klara av det själv eller så känns det bara obekvämt att någon ska städa din smuts.

Hur tankarna än har gått så är det ett sunt och bra beslut, ett modernt beslut som ger dig själv värde. När du lägger pengar på att få städat i hemmet lägger du pengar på ditt eget välmående. Dels för att du slipper ha dåligt samvete, du slipper städa, om du rentav ogillar det, och dels för att du spar tid till annat.

Vad vill du ha utfört av städhjälpen?

Finns det vissa saker du inte vill att städhjälpen ska se eller behöva göra? Det vanligaste är att du som boende plockar undan på golv och andra ytor så städhjälpen kommer åt att dammsuga, skura golv och dammtorka alla synliga ytor. Har du specifika önskemål så löser troligen städfirman det, skräddarsytt just för dig.

Tänk dig att varannan vecka komma hem till ett helt rent hus som är skinande blankt och luktar gott. Det är väl vardagslyx om något, som varje person borde unna sig själv, och det är vi alla väl värda. Läs mer om städhjälp på denna hemsida: städhjalpstockholm.se

25 Jan 2021