husmorstips logo

Städa smart utan dyra produkter

När du behöver flyttstädning i Norrtälje


Ska du flytta från Norrtälje? Behöver du hjälp med flytten eller med flyttstädningen? Då finns det några bra flyttstädningsfirmor som du kan välja mellan i lilla Norrtälje. Här finns allt från veteranpooler, som erbjuder sin städning av äldre pensionerade men säkert duktiga städare, Östbemanning, Rent till 1000, Swedzim, en firma som erbjuder mattrengöring, Svenska flyttstädbyrån, Hebe, Sweax och många, mågna fler. Det saknas alltså inte städfirmor i Norrtälje om man nu skulle vilja anlita en sådan. De flesta erbjduer städning, kontrosstädning och flyttstädning.

Anlita en helhetsstjänst vid flytt

Är det så att man ska flytta, kan det alltid vara bra att kunna anlita mer än flyttstädning. När man ändå tar kontakt med ett företag som kan hjälpa en vis flytten kan det vara bra att anlita någon som kan hjälpa en med mer än bara flyttstädningen. Vissa företag har hela paket som de kan erbjuda; allt från packning, transporten, flyttstädningen och uppackningen. Dessutom har du rätt till Rut-advrag för alla dessa olika tjänster. Även om du bor, och eller flyttar till en hyresrätt. Det som är viktigt vid avdrag för Rut-tjänster är att det är du som betalar, och att det är ditt bohag som ska flyttas. Ibland erbjuder föräldrarna sig att betala för tjänsten, och vill göra avdrag, men då får de inte det. Det viktiga är att man betalar för sin egen flytt, städning och att det är de egna sakerna som ska flyttas för att man ska få dra av Rut-avdrag för arbetskostnaden.

Flyttstädningen måste hålla hög kvalitet

Det som är viktigt med en flyttstädning är att det görs på sådant sätt att hyresvärd eller nya ägare accepterar städningen. När det kommer till en flyttstädning i Norrtälje, måste i princip allt rengöras från golv till tak. Väggarna måste rengöras. Det får inte finnas damm kvar på golvlister, dörrposter eller till exmpel bakom element, bakom spis eller bakom tvättmaskinen. I badrum måste kaklet och klinkern vara rena. Handfat och badkar måste vara skinande rena. Toastolen får inte ha några fläckar och kranarna måste blänka. I köket måste allt vara urplockat och rengjort. Glöm heller inte att tömma och rengöra i förråd, garage och på balkonger eller uteplatser.

Anlita rätt flyttstädningsfirma i Norrtälje

Ska man välja rät flyttstädningsfirma i Norrtälje, bör man välja en som ger dig garantier. Endast då vet du att de städar ända tills du är nöjd. Och skulle du inte vara nöjd, ge de dig pengarna tillbaka. Här kan du läsa mer om en firma som erbjuder flyttstädning i Norrtälje.

28 Dec 2018