husmorstips logo

Städa smart utan dyra produkter

Kontorsstäd städar upp på kontoret i Stockholm


Anlita en bra städfirma för kontorsstäd i Stockholm. Kontoret blir blänkande rent och helt representativt när ni ska bjuda in viktiga kunder på viktiga möten.

Ni har med stor sannolikhet bättre saker för er på kontoret än att städa. Ändå behöver ni ha ett kontor i toppskick för att ge ett bra intryck till kunder på besök. Självklart ska ni anlita en städfirma i Stockholm. Ni väljer själva om ni vill att kontorsstädningen ska göras på dagtid eller efter kontorstid.

Det kan finnas fördelar med båda alternativen. Att få jobbet gjort under kontorstid innebär ofta en lägre taxa. Samtidigt kan det upplevas störande för er verksamhet. En städning på kvällar och helger kostar lite mer, men då kan ni njuta av resultatet utan att märka av att jobbet görs. Kanske är det alternativet att föredra om ni ofta bjuder in viktiga personer till viktiga möten.

Anlita firma specialiserad på kontorsstäd

Hur ni än väljer att lägga upp ert kontorsstäd så ska ni se till att anlita en städfirma som har vanan inne vad gäller att städa just kontor. Städfirmor kan vara specialiserade på olika sätt. Vissa utför mest flyttstädningar och veckostädningar i privathem. Andra jobbar mest mot företag.

Kontorsstädning är egentligen inte så komplicerat. Ofta är kontor i dag en enda stor öppen yta med skrivbord och loungeområden. Det är bra när det ska till att städas. För det går nämligen mycket snabbare att städa ett enda stort rum, än många små kontor. Bra för dig som kund. Mindre tidsåtgång, mindre kostnad.

29 May 2022