husmorstips logo

Städa smart utan dyra produkter

Högtrycksspolning i Stockholm håller rören i bra skick


Anlita en professionell firma för att utföra högtrycksspolning i Stockholm, som ett alternativ till propplösning. Ett bra sätt att ta bort stopp i avlopp.

I många år innebar propplösare bara att du hällde ner diverse starka medel i avloppet och hoppades på det bästa. Det är inte bara ineffektivt och dyrt, utan kan även vara miljöfarligt. Idag finns nya tekniker, som gör att du får mer kunskap om ditt stopp i avloppet och erbjuder en mer miljövänlig lösning.

Om du har stopp i avloppet kan du kontakta en firma som kan utföra högtrycksspolning i Stockholm. Högtrycksspolning innebär att man rensar rör och avlopp med hjälp av vatten som spolas ner med mycket högt tryck. Det kan lösa många olika sorters stopp och proppar, på ett miljövänligare sätt än kemikalier.

Högtrycksspolning är effektivt

Innan det är dags att utföra högtrycksspolning i Stockholm skickas en kamera ner i rören, för att se var stoppet sitter, vilken sorts stopp det är, samt om rören är i tillräckligt bra skick för att klara av en högtrycksspolning. Det gör att spolningen anpassas efter behov och att resultatet blir effektivt.

Om dina rör är i dåligt skick, eller läcker, är en spolning inte lämplig. Genom kameran ser man detta på förhand och slipper otrevliga överraskningar. Då kan du behöva byta ut dina rör eller göra en så kallad relining.

Genom att regelbundet spola rören håller du dem i bra skick samt förhindrar att stopp och orenheter byggs upp och bildas.

19 Nov 2022