husmorstips logo

Städa smart utan dyra produkter

Garagestädning i Göteborg utan att repa bilar


Garagestädning för BRF i Göteborg är inte så lätt. Tur att det går att lämna över ansvaret till professionella städfirmor som vet hur man städar bland bilar.

Självklart ska er bostadsrättsförening satsa på att ha ett lika välstädat garage som lägenheterna ni bor i. Men vem ska städa? En städfirma med koll på garage, så klart. Det är nämligen inte helt enkelt att städa just garage. Ofta står det bilar i vägen.

Och de bilarna vill ni inte ska bli repiga. Det är ju era bilar! Tänk dig bara hur nästa föreningsmöte skulle se ut, om det kommit fram att Persson i port 20B repat Larssons Porsche när han var ansvarig för veckostädningen av garaget. Det blir inte bra. Bättre att lägga ansvaret på en extern part.

Garagestädning av en stadig städare i Göteborg

För er som letar efter en städfirma för garagestädning i Göteborg finns flera alternativ. Många firmor har många års erfarenhet av att städa garage, och det kan behövas. Det är som sagt inte det lättaste att manövrera städmaskiner bland parkerade lyxbilar. Men en proffsig städare från Göteborg darrar inte på manschetten!

Om ni inte redan har fått tag på en bra firma som städar ert garage, kan ni höra er för i kvarteret hur de andra föreningarna sköter sin garagestädning. Säkert finns det bra info att hämta kring vilken firma som verkligen är den bästa. Glöm bara inte att kolla om deras garage verkligen blivit bra städat. Det är inte säkert att de är lika nogräknade som du.

15 Sep 2022