husmorstips logo

Städa smart utan dyra produkter

Firma hjälper med flytt på Lidingö


Vem man än är och varför man än flyttar så är det klokt att anlita en flyttfirma på Lidingö för flytten. Man kommer spara tid och sin rygg på det beslutet.

Om man någon gång har flyttat, utan att anlita en flyttfirma, så finns det troligen en del negativa minnen av själva flytten. Stressen av att hinna ut innan den nya boende ska in. Dagar, eller veckor, när man i förväg packat och fixat inför flytten. För att inte tala om hur tung själva flytten var och vilken ryggvärk som därefter satt kvar i dagar efteråt.

Har man istället valt att anlita en flyttfirma för flytten på Lidingö, så ser minnena väldigt annorlunda ut. Då tänker man troligen mer på hur härligt det var att bara hoppa in i bilen och lämna alla kartonger och möbler åt flyttfirman. Allt medan man själv åkte till den nya adressen för att i lugn och ro börja bo in sig.

Flyttfirma som löser allt

När man ska flytta, och tar kontakt med en flyttfirma på Lidingö, så är det en hel del fakta som man ska dela med sig av. Som varifrån man ska flytta, vart man ska flytta och när. Även sådant som ifall det finns hiss och parkeringsförutsättningar, är viktig information för flyttfirman.

Men det är också viktigt att man själv vet vad man vill ha hjälp med. För många flyttfirmor kan hjälpa till med mer än enbart flytten. Som packning, flyttstädning, flytt av tunga möbler och en tillfällig lagring.

11 Oct 2022